Lokacija

Apartmaji Arh Bohinj. Ponujamo vam poletne in zimske aktivnosti v Bohinju. Preživite poletne ali zimske počitnice ob Bohinjskem jezeru. Smučanje ali ribolov..


You are here: Home » Lokacija

 
 
Slovenija

Slovenija je majhna država z 2 milijona prebivalcev. Je turistično zelo zanimiva dežela, saj obsega Alpski svet, del Jadranskega morja s Krasom, del Dinarskega gorstva in del Panonske nižine. Od leta 2004 je del Evropske unije.
Bohinj

Avtoceste obkrožajo Julijske Alpe tako, da je Bohinj izredno lahko dosegljiv s katerekoli smeri. Bohinj leži s svojim jezerom v Triglavskem narodnem parku v osrčju Julijskih Alp.

LOKACIJA

Trgovina: 300m
Avtobusna postaja: 50m
Železniška postaja: 2,5km – avto vlak
Ljubljana: 70km
Letališče Brnik: 50km
Celovec: 80km

 
 

Arh

Vasica Savica leži na poti iz Bohinjske Bistrice proti Bohinjskemu jezeru. Apartmaji Arh Bohinj ležijo 50 m od glavne ceste. Na desni strani takoj za avtobusno postajo zavijete desno v vas. Hiša je tretja na levi strani vasi, hišna številka 5. Ko zavijete na dvorišče, je na desni hiša, v kateri je urejena recepcija, na koncu dvorišča pa Apartmaji Arh.

Lokacija je idealna, saj je le 2 km oddaljena od glavne vasi Bohinja – Bohinjske Bistrice, kjer je celotna infrastruktura, ki jo potrebujete za vaše lagodno bivanje v Bohinju: banka, pošta, ambulanta, trgovine, kino, športna dvorana, smučišče Kobla, železniška postaja, restavracije, bari in VODNI PARK, v katerem so bazeni, savne, solariji, bar in nočni klub.

Apartmaji Arh Bohinj so oddaljeni 4 kilometre od Bohinjskega jezera, kjer si lahko naberete novih moči za vaše delovne napore v vsakodnevnem ritmu sodobnega sveta.